2 juli 2008
 

Daihatsu

Minimaal 500 euro milieukorting bij Daihatsu

2 juli 2008 | De Groene Zomerweken van Daihatsu zijn gestart. Van 1 juli tot en met 31 augustus geeft het merk minimaal € 500,- extra milieukorting op alle modellen. Het voordeel op de sportieve roadster Copen bedraagt zelfs € 4.000,- waarmee deze tweezitter één van de voordeligste cabrio's van dit moment is.

Daihatsu wil met deze voordeelactie groen rijden extra aantrekkelijk maken. De Groene Zomerweken-korting plus het BPM-voordeel vanwege het lage brandstofverbruik loopt op tot € 1.900,-. Tijdens de actieweken is de vijfdeurs Cuore er daarom vanaf € 7.699,-. Kopers betalen, uiteindelijk, op de Cuore Trend tijdelijk slechts € 1,- BPM.

Daihatsu

De extra milieupremie tijdens de Groene Zomerweken geldt voor alle Daihatsu-modellen. De prijzen van de Sirion beginnen bij € 9.499,-. De handgeschakelde Terios is er vanaf € 17.499,- terwijl de versie met automaat € 1.000,- meer kost.

Daihatsu brengt van de Cuore de speciale driedeurs 'Summer Edition' uit. Deze heeft standaard onder meer stuurbekrachtiging en metallic lak. De prijs komt op € 7.499,-, inclusief de Groene Zomerweken-korting.

Daihatsu

Tijdens de Groene Zomerweken geldt voor de Copen een prikkelend voordeel van € 4.000,-. De speelse tweepersoons cabrio is een spetterende funauto die door zijn lage gewicht veel rijplezier biedt. Het is zelfs de voordeligste roadster van dit moment.

Daihatsu Daihatsu Daihatsu
 
Websitewww.daihatsu.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!