4 juni 2008
 

Opel

Gratis navigatiesysteem en park-pilot op Opel Astra en Zafira Business

4 juni 2008 | Iedere zakelijke rijder die besluit te kiezen voor een Astra of Zafira in Business-uitvoering, krijgt nu gratis een geïntegreerd navigatiesysteem met kleurendisplay én park-pilot. Dit betekent in de praktijk geen extra fiscale bijtelling, maar wel meer gemak en comfort.

Het CD70 navigatiesysteem is geïntegreerd in het dashboard en omvat een radio CD/MP3-speler en een navigatiesysteem, die beide vanaf het stuur te bedienen zijn. Het systeem is tevens voorzien van een split-screen kleurenscherm, voor gecombineerde routeweergave via de kaart en pictogrammen. Het bevat kaartgegevens voor de hele Benelux en alle Europese hoofdwegen.

Opel

De park-pilot achter (op Zafira ook vóór) waarschuwt met geluidssignalen voor eventuele obstakels, waardoor inparkeren eenvoudiger wordt.

Naast de Business- heeft Opel ook de Executive-uitvoering van zowel Astra als Zafira nog luxer gemaakt. Dit alles zonder de prijs te verhogen, waardoor de fiscale bijtelling ongewijzigd blijft. De Astra Executive wordt nu geleverd inclusief gratis lederen bekleding. De Zafira Executive wordt zonder meerprijs uitgevoerd met het luxury pakket, inclusief lederen bekleding, stoelverwarming, park pilot en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Opel
 
Websitewww.opel.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!