3 juni 2008
 

Mini

MINI voelt zich als koe in de wei op 100% Design-beurs

3 juni 2008 | Deze week mengt MINI zich tussen andere designiconen op de beurs "100% Design" met een MINI Cooper, gestoken in een 'outfit' van koeienvacht. De auto exposeert in een grazige weide samen met de "La Chaise Longue" van Le Corbusier, die met dezelfde koeienvacht is bekleed. Het designevenement vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam op 5, 6 en 7 juni.

Zowel de MINI als de designstoel staan in een echt grasveld dat omheind is met prikkeldraad, tussen de stands van de deelnemers van 100% Design. Met deze unieke MINI wordt niet alleen het designgehalte, maar ook de uniciteit, exclusiviteit en persoonlijkheid van het merk onderstreept. Eerder ging MINI projecten aan met interieurdesign fabrikanten, zoals SMEG en Bisazza. Dit keer liet het merk zich inspireren door een designklassieker: "La Chaise Longue" van Le Corbusier. Om 'The pet MINI' te creëren, zijn vijf huiden van Normandische stieren en koeien gebruikt.

Mini

MINI is niet alleen op de beursvloer, maar ook daarbuiten actief. Net als andere jaren kunnen beursbezoekers gebruik maken van de MINI shuttles naar de 'dependances' van "100% Design", zoals de "Vivid Gallery" in Rotterdam-Centrum, het Scheepvaartkwartier en "Primair Projekt" in Berkel en Rodenrijs. De nieuwe MINI Cooper Clubman zal dit jaar voor het eerst ingezet worden; deze biedt dankzij de verlengde wielbasis meer ruimte op de achterbank.

De locaties die meedoen aan "100% Offsite" staan bij de ingang van het evenement aangegeven, evenals de tijden van de MINI-pendeldienst.

Mini Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!