2 juni 2008
Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee leverbaar als S-Limited

2 juni 2008 | Jeep introduceert een nieuwe versie van de Jeep Grand Cherokee. Met de Grand Cherokee S Limited krijgt de 'Big Jeep' een sportieve impuls. De S Limited is uitsluitend leverbaar met een 3.0 liter V6 CRD-motor en kost € 69.990,-.

De Jeep Grand Cherokee S-Limited is een nieuw model tussen de Limited en Overland versies. Door het ontbreken van de roofrails oogt hij lager. De body-color onderbumper met chromen insert, de dakspoiler achter en diverse in kleur gespoten carrosseriedelen (onderdorpels, grille) versterken dat effect nog eens. De 18-inch lichtmetalen velgen (het volwaardige reservewiel is van hetzelfde type) en de donker getinte zijruiten achter maken samen met metallic lak, automatisch dimmende buitenspiegels met memory, automatisch dimmende buitenspiegels met memory en Xenon-koplampen het (sportieve) plaatje compleet.

Jeep Grand Cherokee

Het antraciet grijze interieur van de Grand Cherokee S-Limited valt op door de sportief-luxueuze uitvoering. Leren bekleding in de kleur Dark Slate Grey is standaard. Het stuur en de pooknop zijn met leer en kevlar bekleed.

De Jeep Grand Cherokee 3.0 V6 CRD S-Limited is er in Bright Silver Metallic, Brilliant Black Pearl en Steel Blue Metallic. De prijs is vastgesteld op € 69.990,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!