22 mei 2008
 

Lexus

Lexus beste merk in Brits tevredenheidsonderzoek

22 mei 2008 | Britse Lexus rijders zijn al acht jaar lang het meest tevreden over hun auto. In de acht jaar die Lexus tot nu toe meedeed in de 'J.D. Power and Associates/What Car? 2008 UK Customer Satisfaction Index Studysm', eindigde het merk altijd op de eerste plaats.

De prestatie van Lexus is ongeëvenaard door andere merken en weerspiegelt de succesvolle en aanhoudende inspanningen van het merk om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Lexus

Belinda Pool, directeur van Lexus in Groot-Britannië, vertelt: Dit is een fantastisch resultaat voor Lexus. Het onderzoek biedt een onafhankelijke beoordeling van de resultaten die we boeken, terwijl we nieuwe maatstaven stellen op het gebied van productkwaliteit en service aan klanten. Verder denken we dat het behalen van de hoogste plaats in dit onderzoek aantoont dat het vooruitstrevende beleid van Lexus om auto's met hybridetechnologie op de markt te brengen, niet ten koste gaat van ons vermogen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en die te overtreffen".

De 'J.D. Power and Associates UK Customer Satisfaction Index Study 2008' is opgesteld aan de hand van 16.000 antwoordformulieren die zijn ingevuld door eigenaren van auto's die tussen september 2005 en augustus 2006 op kenteken zijn gezet. Het ging daarbij om 28 merken en 100 modellen.

Lexus
 
Websitewww.jdpower.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!