8 mei 2008
Volvo V70

Volvo V70

Volvo V70 binnenkort ook als R-Design

8 mei 2008 | De nieuwe Volvo V70 wordt later deze zomer leverbaar met een sportief R-Design-pakket. De auto wordt dan onder meer voorzien van 18-inch lichtmetalen wielen, verlaagd sportonderstel, dubbele uitlaat en een exclusief lederen interieur met sportstoelen. R-Design is leverbaar op de Momentum en Summum uitvoeringen in combinatie met alle motoriseringen. De meerprijs start bij € 3.395,-.
Volvo V70

Het R-Design-pakket voor de Volvo V70 biedt veel opvallende voorzieningen. Voorbeelden zijn de grille en de spiegelkappen uitgevoerd in een zijdeglanzende metaalkleur, de dubbele uitlaat en de speciaal ontworpen lichtmetalen 18-inchwielen. In het interieur springen vooral de lederen sportstoelen in de kleuren Off-Black en Nordic Ceramic Light in het oog, samen met diverse aluminium accenten. De aluminium inleg op het instrumentarium, de middenconsole en de deurpanelen hebben een speciaal voor de R-design ontwikkeld cirkelvormig patroon, dat het interieur een speciale uitstraling geeft.

Volvo V70

De Volvo V70 R-Design biedt zijn bestuurder niet alleen zichtbare details, maar ook eigenschappen die alleen rijdend ervaren kunnen worden. Het sportonderstel is geoptimaliseerd door de toepassing van stijvere stabilisatorstangen en een kleinere bodemvrijheid voor een beter contact met de weg en een directer stuurgedrag.

Volvo V70

Om het sportieve karakter van de Volvo V70 R-Design te benadrukken, is de auto standaard niet voorzien van dakrails. Uiteraard zijn deze optioneel wel verkrijgbaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!