29 april 2008
Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto tijdelijk in prijs verlaagd

29 april 2008 | In het zwaarbevochten A-segment is de aanschafprijs van een auto veelal de doorslaggevende factor bij de bepaling van de uiteindelijke keuze. Kia is in dit deel van de markt vertegenwoordigd met de Picanto, die eind vorig jaar werd vernieuwd. Kia Nederland maakt de aanschaf van de Picanto nu aantrekkelijker door de prijzen van alle uitvoeringen tijdelijk te verlagen.

"Prijs is een zeer belangrijkste factor in het A segment", zegt Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. "Kia is met de Picanto een belangrijke speler in dit segment. Om onze propositie nog sterker te maken, zijn de consumentenprijzen van alle uitvoeringen van de Picanto met ingang van deze maand aangepast, waarbij het voordeel op kan lopen tot € 800,-".

Kia Picanto (2004 - 2011)

De Picanto X is met € 300,- in prijs verlaagd, terwijl de financiële voordelen voor de andere uitvoeringen stapsgewijs oplopen tot € 800,- voor de Picanto X-clusive

Het populaire Kia-model werd voor dit modeljaar gerestyled met een vernieuwing van het uiterlijk en de opwaardering van de uitrustingsniveaus. Sinds de introductie heeft Kia ruim 250.000 Picanto's in Europa verkocht, waarvan ruim 20.000 in Nederland.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!