18 april 2008
BMW

BMW

BMW Z4 tijdelijk als Individual Edition

18 april 2008 | De BMW Z4 Roadster is nu verkrijgbaar als exclusieve Individual Edition. De nieuwe Individual Edition is uitgerust met een zescilinder lijnmotor van 177 pk en is voorzien van een diepblauwe 'Individual Nachtblau' metallic lak. Het interieur is voorzien van 'Oregon beige' lederen bekleding en aluminium sierlijsten. 17 inch lichtmetalen Sterspaak-wielen ronden het geheel af.

Aan luxe ontbreekt het de Individual Edition ook niet. Daarom biedt deze versie standaard een volautomatische kapbediening. In zo'n tien seconden is de kap geheel geopend of gesloten. Ook heeft deze uitvoering stoelverwarming, parkeersensoren achter, volautomatische airconditioning en een geïntegreerd dvd-navigatiesysteem met wegklapbaar kleurenscherm. Voor de beveiliging zorgt een SCM-goedgekeurd alarmsysteem (klasse 3).

BMW

De BMW Z4 Roadster 2.5i Individual Edition kost 49.950 euro met handgeschakelde zesbak; een meerprijs van 4.870 euro ten opzichte van de standaard Z4 2.5i. De versie met zestrapsautomaat kost 52.730 euro. De BMW Z4 Roadster 2.5i Individual Edition is vanaf heden beperkt leverbaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!