8 april 2008
 

Kia

Kia introduceert All Stars-uitvoeringen

8 april 2008 | Kia is de hoofdsponsor van het Australian Open en wereldwijd officieel sponsor van de Davis Cup. Daarnaast is Kia komende zomer prominent aanwezig tijdens het Europees Kampioenschap voetbal in Oostenrijk en Zwitserland als officiële automotive partner van de FIFA. Om die betrokkenheid verder in te vullen, introduceert Kia in Nederland de nieuwe All Stars-selectie, met onder andere All Stars actiemodellen van de Rio, cee'd, cee'd Sporty Wagon, Carens en Sportage.

De All Stars accessoirepakketten zijn per model verschillend, maar hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat het comfortniveau en de uitstraling van ieder model worden verhoogd, tegen een scherpe prijs. Bovendien ontvangen kopers als onderdeel van de All Stars-actie bij aanschaf van een nieuwe Kia (met uitzondering van de Picanto) minimaal € 500,- voordeel op een semi-geïntegreerd portable navigatiesysteem van VDO.

Als onderdeel van de Kia All Stars-campagne heeft Kia voor een aantal modellen een extra sportieve All Stars-uitvoering geïntroduceerd. De Kia Rio is tijdelijk zelfs leverbaar in twee All Stars-versies. De Kia Rio All Stars wordt geleverd in combinatie met een 1.4-liter 16V (71 kW/97 pk) benzinemotor. Dit actiemodel heeft daarnaast ondermeer stuurbekrachtiging, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen voor en achter, airconditioning, zij- en gordijnairbags en een lederen stuurwiel en pookknop. De Rio All Stars Sport krijgt standaard onder andere sportieve stoelbekleding met rode accenten, metalen sportpedalen, metaalafwerking op het dashboard, een dakspoiler en 16 inch lichtmetalen velgen.

De Kia Rio All Stars is leverbaar voor € 13.395,-, de Rio All Stars Sport is er vanaf € 14.295,-.

Kia

Ook voor de Cee'd en Cee'd Sporty Wagon heeft Kia een All Stars tenue samengesteld. Naast de standaarduitrusting beschikken de Cee'd All Stars en Cee'd Sporty Wagon All Stars beide over privacy glass, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Dit pakket levert (inclusief het VDO navigatisysteem) een All Stars-voordeel van € 2.250,- op. De Cee'd in All Stars trim inclusief navigatiesysteem is er vanaf € 18.995,-, de meerprijs voor de Sporty Wagon bedraagt € 1.000,-.

De Sportage is eveneens in de All Stars-selectie opgenomen. De Sportage All Stars krijgt bovenop de bekende uitrusting tevens privacy glass, een lederen stuurwiel en pookknop en metaalafwerking op het dashboard. Inclusief het voordeel van ten minste € 500,- op het All Stars navigatieaanbod komt het totale All Stars-voordeel voor de Sportage uit op € 1.900,-. Dat betekent dat de Kia Sportage All Stars leverbaar is vanaf € 23.995,-.

Als onderdeel van de Kia All Stars-campagne heeft Kia in samenwerking met GasFX voor de Kia Carens een LPG-pakket samengesteld met veel All Stars-voordeel. Voor de Carens loopt dat voor deze GasFX LPG-installatie op tot € 1.400,- Ook op de Sportage en Sorento zijn GasFX pakketten leverbaar.

Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via