2 april 2008
 

Mini Pick Up

Pioneer onthult Mini Pick-Up demo auto

2 april 2008 | Pioneer toont een nieuwe demo-auto. Een standaard Mini Cabriolet werd omgebouwd tot een unieke pick-up met surfboard en een uitermate dynamische lijn. MS design tekende voor de carrosseriekit. De aparte De 18-duims Parotech velgen maken samen met de 60 mm verlaagde Pax ophanging het stevige onderstel van dit Icoon.

Binnen werd ook stevig verbouwd. Zo zitter er Recaro Sporsters in en een Isotta stuur en pookje. De middenconsole, deurpanelen en pick-up verbouwing zijn maatwerk, en enig in de wereld. Alle Pioneer elementen vonden zo de ideale plaats.

Mini Pick Up

Als basis voor het audiosysteem werd gekozen voor een Pioneer AVH-P4000DVD, uitgebreid met een AXM-P90RS met DEQ-P90. Deze laatste zijn ODR (Optical Digital Reference) componenten die zorgen voor een hoge muziekkwaliteit. Voor de versterking werd gekozen voor de PRS-D lijn, waarbij PRS-D210 & 410 via de PRS-luidsprekers de bestuurder van geluid voorzien.

Anderzijds zijn de PRS-D1200 & 2000SPL via drie 30cm subwoofers in staat de volgende Beach-Party op gang te trekken. De geïntegreerde iPod Nano wordt bediend vanop het Pioneer toestel.

Mini Pick Up Mini Pick Up
 
Websitewww.pioneer.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!