20 maart 2008
 

Chevrolet Song Contest

Jaymie Gerard wint internationale Chevrolet Song Contest

20 maart 2008 | Begin dit jaar lanceerde Chevrolet in samenwerking met Music Nation, een website voor onafhankelijke muziek, een muziekwedstrijd voor amateur-muzikanten om nieuwe artiesten een start in Europa te bieden. Toen de inschrijving op 4 maart sloot, hadden meer dan 700 deelnemers zich aangemeld voor een kans om hun nummer naast die van enkele van 's werelds beroemdste zangers van dit moment te laten opnemen op Chevrolet Legends CD Vol. 2.

"We waren verbijsterd over de creativiteit en het professionele karakter van de nummers die voor onze wedstrijd werden ingeschreven", verklaarde Wayne Brannon, Executive Director van Chevrolet Europe. "Het was echt zeer zwaar om de uiteindelijke winnaar te selecteren. Uiteindelijk kwamen we tot twee nummers waarvan we vonden dat die allebei het echte Chevrolet-gevoel overbrachten. Van die twee hebben we Jaymie Gerard met haar inzending 'Chevy in Drive' verkozen tot winnares van de Chevrolet muziekwedstrijd. We hebben echter besloten dat ook de runner-up, 'Down in Dixie' van David Lane, op de Chevrolet Legends CD zal komen".

Chevrolet Song Contest

Al decennia lang hebben talloze artiesten het merk Chevrolet en haar modellen in hun liedjes bezongen. Vandaag de dag bestaan er meer dan 600 nummers waarin Chevrolet in de songtekst voorkomt. Met deze wedstrijd heeft Chevrolet zich opgeworpen om de nieuwe legendes van morgen te vinden. De nummers 'Chevy in Drive' van Jaymie Gerard en 'Down in Dixie' van David Lane zijn binnenkort tevens gratis te downloaden van de website Chevroleteurope.com.

Jaymie Gerard (26) woont in New Jersey, USA. Op 13-jarige leeftijd begon ze al met het schrijven van liedjes en verzorgde ze optredens in diverse cafés, bars en boekenwinkels in New York. De helft van haar leven is ze al bezig met zingen, het schrijven van nummers en het ontwikkelen en fijnslijpen van haar eigen unieke stijl. Jaymie staat bekend vanwege haar slimme songteksten, vrolijke melodieën en zoetgevooisde stem.

Chevrolet Song Contest
 
Websitewww.ChevroletEurope.c
Deel via