2 februari 2003
 

Audi A8 (1994 - 2004)

de snelste manier om een audi a8 te testen tijdens de autorai

2 februari 2003 | Tijdens de AutoRAI maken bezoekers kans op een exclusieve testrit met de nieuwe Audi A8 op het circuit van Zandvoort of Lelystad. De winnaars van een Audi-spel worden meteen vanaf het RAI-tentoonstellingscomplex per helikopter naar Circuit Park Zandvoort of Testbaan Lelystad gevlogen. Deze spectaculaire testritactie loopt alle dagen van de AutoRAI van 7 tot en met 16 februari.

Onder het motto 'Check in bij Audi' deelt een promotieteam - te herkennen aan rode Audi-overalls - boarding passes uit aan de bezoekers. Op de Audi-stand staan elke dag twee voorrondes gepland, waar via een spel onder leiding van televisie-presentator Winston Gerschtanowitz telkens drie prijswinnaars uit tevoorschijn komen.

Audi A8 (1994 - 2004)

De winnaars vertrekken per helikopter, een 2-motorige Eurocopter AS-355F/F-1, vanaf een speciaal Audi-platform in de vijver van het RAI-complex richting Zandvoort of Lelystad. Op het circuit zal de testrit met Audi's toplimousine worden gegeven door een professionele rij-instructeur van Audi. Na deze speciale rit, die ongeveer een half uur zal duren, worden de deelnemers direct per helikopter teruggevlogen naar Amsterdam.

Uiteraard is de nieuwe Audi A8 ook te bewonderen op de Audi-stand tijdens de AutoRAI 2003, waar hij zijn Nederlandse tentoonstellingsdebuut maakt. De A8 is op de RAI te zien als 3.7 quattro 206 kW (280 pk) en 4.2 quattro 246 kW (335 pk).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!