3 maart 2008
Volvo V70

Volvo V70

Volvo ondersteunt watersportziekenhuis

3 maart 2008 | Meer veiligheid op het water voor watersporters in de regio, dat is de missie het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord. Dit heeft alles te maken met unieke watersportgebied tussen beide ziekenhuislocaties. Met behulp van Volvo kan het ziekenhuis dit ideaal nu beter realiseren.

Met behulp van Volvo Cars Nederland is een unieke ambulanceboot in de vaart gebracht. Om de boot te kunnen vervoeren tussen de watersportgebieden heeft Volvo een V70 gedoneerd in gepaste ambulance kleuren.

Volvo V70

Volvo koestert de Nederlandse zeilsport en is sponsor van onder andere het Watersportverbond, Sneekweek en Volvo Ocean Race. Het Zweedse automerk stelt veiligheid voorop, zowel op de weg als op het water en is daarom trots dit initiatief van het Antonius Ziekenhuis te kunnen ondersteunen.

De snelle ambulanceboot (met een vermogen van 150 pk) is voorzien van alle benodigde medische apparatuur. De ambulanceboot wordt bijvoorbeeld ingezet bij grote watersportevenementen zoals de Sneekweek en het Skûtsjesilen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!