8 februari 2008
 

Chevrolet

Koop nu een Chevrolet en betaal de helft over twee jaar

8 februari 2008 | Chevrolet heeft deze maand een nieuwe campagne gelanceerd. Onder de slogan 'Het 1-2tje van Chevrolet' betalen kopers van een nieuwe Chevrolet tijdelijk de helft van de aanschafwaarde nu en de andere helft pas over twee jaar. Rentevrij.

Het 1-2tje van Chevrolet is op 1 februari gelanceerd en loopt tot en met 31 maart 2008. Iedereen die in die periode een nieuwe Chevrolet aanschaft, hoeft de helft van de aanschafwaarde van de auto pas over twee jaar te betalen zonder dat er door Chevrolet rente in rekening wordt gebracht. De eerste helft van de betaling kan bovendien naar keuze contant worden voldaan of in de vorm van het inruilen van een vorige auto.

Chevrolet

Met uitzondering van de Chevrolets HHR en Captiva is het 1-2tje van Chevrolet van toepassing op de complete modelreeks van het merk.

Tegelijkertijd heeft Chevrolet Nederland besloten de LPG-aanbieding op de diverse Chevrolet-modellen voort te zetten tot en met 31 maart 2008. Dankzij deze campagne, die in samenwerking met GasFX is ontwikkeld, levert Chevrolet tijdelijk een LPG-installatie voor € 995,-. De normale consumentenprijs van een dergelijke installatie bedraagt € 2.395,-. Kopers van een nieuwe Chevrolet profiteren dus tijdelijk van een voordeel van ruim € 1.400,-.

Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!