7 februari 2008
 

Chevrolet Music Nation

Chevrolet organiseert wedstrijd voor jong muzikaal talent

7 februari 2008 | Chevrolet heeft een muziekwedstrijd voor muzikaal talent geïntroduceerd op de website van Music Nation. Al decennia lang hebben talloze artiesten de merknaam Chevrolet en de modellen van het merk in hun nummers verwerkt en inmiddels komt Chevrolet al in de songteksten van meer dan 600 liedjes voor. Nu is het de beurt aan jong muzikaal talent om via de Chevrolet muziekwedstrijd uit te groeien tot een ster.

Om veelbelovende bands en zangers te helpen hun creativiteit te uiten, heeft Chevrolet op de website MusicNation.com een nieuwe contest gelanceerd. Tot 19 februari kunnen bands of artiesten hun eigen nummers uploaden op Chevrolet.MusicNation.com. In alle song-teksten moeten in ieder geval wel de woorden 'Chevrolet' of 'Chevy' voorkomen.

Chevrolet Music Nation

Tussen 19 februari en begin maart worden alle wereldwijde inzendingen beoordeeld door een jury bestaande uit Chevrolet Europe executives en vertegenwoordigers van Music Nation. Het winnende nummer zal vervolgens worden opgenomen op de CD Chevrolet Legends: Volume 2, waarvan 500.000 exemplaren zullen worden verspreid.

Uiteraard kunnen ook de fans een stem uitbrengen op hun favoriet. De nummer één van het publiek kan rekenen op een prijs van $500.

Chevrolet Music Nation
 
Websitechevrolet.musicnation
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!