22 januari 2008
 

Porsche Driving Experience

Porsche Driving Experience presenteert programma 2008

22 januari 2008 | Ook in 2008 biedt Porsche speciale evenementen aan die georganiseerd worden door Porsche Driving Experience. Deze zijn bedoeld voor mensen die genieten van bijzondere reizen en die plezier beleven aan het verbeteren van hun rijvaardigheden in sportauto's. De bestemmingen variëren van racecircuits en woestijnen tot tourritten langs de Baltische kust in Duitsland en de Cote d'Azur in Zuid-Frankrijk.

Het aanbod van de Porsche Travel Club is uitgebreid met vijf reizen en telt nu in totaal 25 eendaagse en meerdaagse tours. Alle deelnemers rijden in door Porsche ter beschikking gestelde voertuigen.

Porsche Driving Experience

De eendaagse "Behind the Scenes"-reizen naar de Porsche-fabrieken in Stuttgart-Zuffenhausen en Leipzig bieden een kijkje achter de schermen bij de fabrikant.

Tijdens de "Adventure Tours" doorkruisen de deelnemers uiteenlopende landschappen. Zoals die tussen Hamburg en het eiland Rügen, of die tussen Ludwigsburg en St. Moritz. Andere Tours voeren de deelnemers langs de Cote d'Azur in Zuid-Frankrijk of ze reizen in konvooi door Zuid-Afrika. Bovendien zijn er tien verschillende Porsche Weekends, met nieuwe reizen die de deelnemers bijvoorbeeld langs de Moezel voeren en naar het Ertsgebergte. Bij de vier Porsche Camps ervaren de deelnemers hoe het is om sportief te rijden op verharde en onverharde wegen. Bestemmingen zijn de unieke ijslandschappen in Finland, de Alpenpassen in de Italiaanse Dolomieten, de slingerende kustwegen nabij Portofino langs de Liguriaanse kust en de woestijn van Dubai.

Porsche Driving Experience

Op de Porsche Sport Driving School krijgen zowel beginnende als gevorderde Porsche-rijders individuele trainingen voor veilig rijden, onder professionele begeleiding van Porsche-instructeurs. De oefeningen hebben plaats op nationale en internationale racecircuits, waaronder Hockenheim, Magny-Cours, Suzuka en de Nürburgring. Iedere deelnemer krijgt de kans om op diverse niveaus zijn of haar rijvaardigheid te verbeteren. De beginnerstrainingen in Nederland vinden plaats op Circuit Park Zandvoort, de trainingen voor gevorderden zijn in Leipzig of op de Nürburgring.

Voor vrouwelijke nieuwkomers biedt Porsche "Women Only" aan, een speciale training exclusief voor Porsche-rijdsters. Daarnaast kunnen gevorderde mannelijke en vrouwelijke bestuurders kiezen uit de G-Force Training, de Telemetric Session en de Track Days. Bij de G-Force Training leren de deelnemers hoe ze de kracht van de auto op het wegdek kunnen overbrengen in scherpe bochten, zonder hulp van elektronische stabiliteitscontrole. Tijdens de Telemetric Sessions analyseren meetspecialisten en technici van het Porsche Research and Development Center in Weissach de rijstijl van elke deelnemer. Bij de Track Days ligt de nadruk op vrije training op de circuits.

Porsche Driving Experience

Alle arrangementen van Porsche Driving Experience zijn ook te boeken als incentive voor bedrijven. In Nederland is Van+Van BV door Pon Porsche Import aangewezen als de hoofdaanbieder van alle reizen.

Porsche Driving Experience Porsche Driving Experience Porsche Driving Experience
 
Websitewww.porsche.nl
Deel via