23 januari 2003
 

Daihatsu

rai-voordeel bij de daihatsu dealer

23 januari 2003 | Van 20 januari tot en met 28 februari houden de Daihatsu dealers "RAI aan huis" met een aantal aanbiedingen. Het voordeel varieert van directe prijsverlagingen (€ 1.000 voor de YRV) tot € 1.000 voordeel op een pakket extra's op de 2- en 4-wiel aangedreven Terios.

Daihatsu heeft er dit jaar voor gekozen om niet op de auto RAI in Amsterdam aanwezig te zijn. Zij geeft het geld wat hiermee wordt bespaard naar eigen zeggen liever rechtstreeks aan de klant. Daardoor kan men bij aankopen v.a. 20 januari tot eind februari profiteren van diverse aanbiedingen. Het kan nu dus de moeite waard zijn om bij de Daihatsu dealer langs te gaan en te profiteren van dit RAI voordeel, dat voor de Sirion een prijsverlaging van € 500 betekent en bij de YRV oploopt tot € 1.000.

Daihatsu

Daarnaast wordt de Terios sportief uitgevoerd met een RVS pushbar, RVS sidebars, bumperprotectie en 15" lichtmetalen velgen. Ook hier geniet de klant een voordeel van € 1.000.

De RAI actie geldt voor aankopen vanaf 20 januari tot en met 28 februari 2003 op in die periode uit voorraad leverbare modellen.

Daihatsu Daihatsu
 
Websitewww.daihatsu.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!