13 december 2007
Mitsubishi Lancer Evo X

Mitsubishi Lancer Evo X

Mitsubishi Lancer Evolution X nu te reserveren via Internet

13 december 2007 | De Mitsubishi Lancer Evolution X, is nog niet te koop, maar z'n roem snelt hem al wel vooruit. Wie niet kan wachten en als eerste een Lancer Evolution X wil bezitten, kan de auto nu al reserveren via Mitsubishi-Motors.nl.

Zoals het er nu naar uitziet, maakt de 295 pk sterke "rallywagen-voor-de-openbare-weg" in de zomer van 2008 zijn opwachting in Nederland. De tiende generatie (R)evolution verenigt de rallysportervaring en rijcapaciteiten van al zijn voorgangers, maar voegt daar diverse technische innovaties aan toe. Voorbeelden hiervan zijn de intelligente koppel- en vermogensverdeling over de vier aangedreven wielen (Super All Wheel Control). Maar ook de dubbele koppeling van de Twin Clutch SST, de supersnel schakelende (of handmatig te schakelen) geautomatiseerde zesversnellingsbak.

Mitsubishi Lancer Evo X

Hardcore liefhebbers reserveren nu alvast hun Lancer Evolution X via de website Mitsubishi-Motors.nl. Wie € 1.000,- aanbetaalt behoort tot een selecte groep pioniers die vooraan staat bij het loskomen van alle nieuwe informatie en kan de auto als eerste bemachtigen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!