3 december 2007
 

Cadillac

TeleflexGFI levert LPG-systemen voor Cadillac

3 december 2007 | Sinds 2006 is TeleflexGFI de huisleverancier van LPG-systemen voor nagenoeg alle Cadillacs in Europa. Met ingang van 2008 zal het geavanceerde SGI Type 3 systeem voor de Cadillac modellen ook worden uitgerust met de nieuwe, door TeleflexGFI ontwikkelde GFI-injector.

TeleflexGFI heeft specifiek voor de diverse Cadillac-modellen een dedicated LPG systeem ontwikkeld en sinds 2006 zijn er al vele honderden TeleflexGFI systemen via Cadillac Europe in alle Europese landen verkocht. Voor de types CTS, SRX, STS en Escalade zijn LPG-systemen van TeleflexGFI beschikbaar.

Cadillac

TeleflexGFI is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van LPG-systemen voor de rechtsgestuurde Cadillacs die in Engeland worden verkocht. Cadillac en LPG zijn in Groot-Brittannië in opkomst en eind dit jaar zal de levering beginnen.

Vanaf januari dienen alle nieuwe auto's die zijn voorzien van een LPG-systeem een R115 goedkeuring te hebben, want G3 is vanaf medio 2008 gebaseerd op de R115 goedkeuring. TeleflexGFI heeft een R115 type goedkeuring voor alle Cadillacs.

Cadillac
 
Websitewww.teleflexgfi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!