6 december 2007
Seat Altea XL

Seat Altea XL

Seat lanceert Altea XL Stationwagon Clubstyle

6 december 2007 | Een jaar geleden introduceerde Seat de Altea XL Stationwagon. Nu is de XL leverbaar als Clubstyle, het allereerste actiemodel van de Altea XL Stationwagon.

Opvallend is dat een groot aantal kopers van een Altea XL Stationwagon kiest voor de duurdere en luxere uitrustingsniveaus. Reden voor Seat om op basis van het Reference uitrustingsniveau een extra luxe actiemodel op de markt te brengen.

Wat uitrusting betreft biedt de Reference standaard een in lengterichting verschuifbare achterbank, airconditioning, een achterspoiler en bumpers in carrosseriekleur, een boordcomputer en zes airbags. Met de introductie van de Clubstyle wordt die standaarduitrusting uitgebreid met 16 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, donker getinte ruiten vanaf de B-stijl, mistlampen aan de voorzijde en parkeersensoren achter.

Seat Altea XL

Seat levert de Altea XL Stationwagon Clubstyle met een keuze uit drie motoren: de 1.6 (102 pk) benzinemotor, de splinternieuwe 1.4 TSI benzinemotor met turbotechnologie (125 pk) en de 1.9 TDI (105 pk) turbodiesel met standaard roetfilter.

De Seat Altea XL Stationwagon Clubstyle (1.6) is per direct leverbaar vanaf €€22.690,-. Dat betekent dat de Clubstyle meeruitrusting, die een totale waarde van meer dan € 1.300,- vertegenwoordigt, nu € 495,- kost, wat resulteert in een direct klantvoordeel van ruim € 800,-. Datzelfde geldt tevens voor de 1.4 TSI-uitvoering (€ 23.835,-) en de 1.9 TDI DRF (€ 27.190,-).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!