5 december 2007
 

TomTom

TomTom en Google Maps werken samen

5 december 2007 | TomTom kondigt vandaag de samenwerking aan met Google Maps, waarmee gebruikers zakelijke adressen op de Google Maps website op kunnen zoeken en deze direct naar de TomTom kunnen sturen.

Google Maps lokale zoekdienstpagina's die zijn uitgerust met een "Stuur naar" optie, zijn uitgebreid met de optie "Stuur naar GPS". Met een muisklik kunnen TomTom gebruikers onmiddellijk profiteren van deze dienst zonder gecompliceerde zip-bestanden te hoeven downloaden.

TomTom

De Google Maps website maakt het voor TomTom gebruikers mogelijk om bedrijfsadressen te zoeken en deze over te zetten naar het TomTom systeem door op de optie "Stuur naar GPS" te klikken. De gekozen informatie wordt naar de TomTom verstuurd als deze met het Internet verbonden is via TomTom Home, de softwaretoepassing (alleen Windows en Mac) die TomTom zijn klanten biedt. Bestuurders kunnen dan naar hun nieuwe bestemming navigeren, de locatie op de kaart de TomTom bekijken of deze als "favoriet" opslaan zodat deze later gebruikt kan worden.

TomTom
 
Websitewww.tomtom.com/page/t
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!