30 november 2007
 

Subaru

Gratis onderhoud bij een nieuwe Subaru

30 november 2007 | Subaru maakt zich op voor een drukke decembermaand. Iedereen die nog in december 2007 een nieuwe Subaru aanschaft, krijgt de eerste drie onderhoudsbeurten gratis! Voor sommige modellen worden daar nog gratis winterbanden aan toegevoegd, terwijl alle kopers ook kans maken op een vijfdaags verblijf in Winterberg.

De december-actie met gratis onderhoud geldt voor de gehele modellenrange van Subaru, te weten de Justy, Impreza, Forester, Legacy, Outback en B9 Tribeca. Voor de aan te schaffen auto dient dan wel voor 1 januari 2008 het kenteken te worden aangevraagd en dit dient vervolgens voor 1 februari tenaamgesteld te zijn. Vanzelfsprekend moeten de onderhoudsbeurten conform het onderhoudsschema van de fabriek worden uitgevoerd en wel door de Subaru-dealer waar de auto wordt gekocht.

Subaru

Daarnaast ontvangt iedereen die in deze periode een nieuwe Subaru uit het programma van de Legacy- en Outback-modellen aanschaft ook een extra set (stalen) wielen voorzien van winterbanden cadeau. Bovendien maken snelle beslissers - ongeacht voor welk Subaru-type wordt gekozen - kans op een geheel verzorgd vijfdaags ski-arrangement voor twee personen in Winterberg!

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!