17 januari 2003
 

Daewoo

drie actiemodellen bij daewoo

17 januari 2003 | Daewoo Motor Benelux vertrekt dit jaar dynamisch uit de startblokken. Naast de nieuwe modellen en uitvoeringen lanceert de Koreaanse automobielfabrikant voor Nederland nog eens drie actiemodellen: de Matiz Music, de Kalos Sport en de Tacuma Cinema. De drie actiemodellen zullen op de komende AutoRAI staan te pronken, maar ze zijn nu al te bewonderen in de showroom van de Daewoo-dealer.

De drie speciale actiemodellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd en zijn slechts tot 1 maart 2003 verkrijgbaar. "Enige haast is dus wel geboden", verklaart Robert Tak, de Verkoop & Marketing Directeur van Daewoo Motor Benelux. "Eind vorig jaar hebben we de Kalos geintroduceerd, en vanaf de RAI staat de fonkelnieuwe Evanda in de showroom. Terwijl enkele maanden later de nieuwe Nubira zijn opwachting zal maken. Het bruist van de activiteiten bij Daewoo, maar dat wil niet zeggen dat de bestaande modellen geen aandacht krijgen".

Daewoo

Met de Matiz Music, de Kalos Sport en de Tacuma Cinema, komt Daewoo met drie verrassende modellen die moeten voldoen aan de specifieke wensen van bepaalde groepen automobilisten. Zo zal de echte muziekliefhebber, die prijst stelt op een uitstekende audiokwaliteit in zijn of haar auto, de Matiz volgens Daewoo weten te waarderen dankzij een audio-installatie. De Matiz Music is uitgerust met de volgende extras:

  • een Pioneer radio/CD-speler
  • een dashboard in alulook
  • speciale vloermatten
  • lichtmetalen dorpels

De waarde van dit pakket bedraagt 500 euro, maar er wordt 100 euro in rekening gebracht. Het voordeel voor de klant bedraagt dus 400 euro.

De sportieve automobilist moet zich aangetrokken voelen tot de Kalos Sport. De Sport-uitvoering is bovendien uitgerust met:

  • 15 inch lichtmetalen velgen
  • vloermatten
  • een verchroomd uitlaatsierstuk
Daewoo

Het sportpakket heeft een waarde van 1.150 euro. De klant betaalt echter 250 euro, waardoor het voordeel is opgelopen tot 900 euro.

De Tacuma Cinema is extra voorzien van:

  • een DVD-speler
  • twee beeldschermen, bevestigd aan de achterkant van de voorste hoofdsteunen

In deze Tacuma kunnen de kids (of volwassen achterpassagiers!) ontspannen op de achterstoelen van deze gezinsauto naar de DVD van Harry Potter kijken, of genieten van een andere leuke speelfilm. De klant betaalt 500 euro voor de volledige uitrusting, die een winkelwaarde van 1.100 euro vertegenwoordigt. Het voordeel voor de klant bedraagt 600 euro.
Daewoo Daewoo
 
Websitewww.daewoo.nl
Deel via