12 november 2007
 

Maserati Store

Maserati Store in Kerstsfeer

12 november 2007 | Maserati heeft Maserati Collection in Kerstsfeer gebracht door een aantal kerstgeschenken speciaal voor de maand december aan de collectie toe te voegen. Deze zijn niet opgenomen in de catalogus van de Maserati Store. De exclusieve Maserati merchandisingartikelen zijn sinds begin dit jaar online beschikbaar via de speciale e-commerce site: MaseratiStore.com.

Nieuw is het zandkleurige 100% kasjmier vest met ritssluiting en voorzien van de geborduurde Maserati drietand. Geheel in lijn met het vest zijn ook een kasjmier shawl en muts, in identieke zandkleur, aan het programma toegevoegd.

Maserati Store

Een nieuwe blauwe 100% zijden stropdas met geborduurd Maserati logo is nu ook beschikbaar alsmede porseleinen Maserati koffiekopjes op wel zeer stilistische vierkante schotels.

Voor de jeugdige liefhebbers van het merk zijn nu Maserati teddyberen in diverse maten, en ook als rugzakje.

Maserati Store

De Maserati collectie bevat klassieke en sportieve artikelen als kleding, lederen items, accessoires en geschenken, die zich onderscheiden door de aandacht voor kwaliteit en detail. De artikelen uit de Maserati Collection zijn ook beschikbaar in de Nederlandse Maserati dealerbedrijven en in de nieuwe Maserati showroomwinkel in Modena aan de Viale Ciro Menotti.

De artikelen van de MaseratiStore.com kunnen op ieder gewenst adres, waar ook ter wereld, worden afgeleverd.

Maserati Store Maserati Store
 
Websitewww.MaseratiStore.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!