9 november 2007
 

Mazdagen

Mazda viert eind van het jaar met Mazdagen

9 november 2007 | Mazda heeft wat te vieren. Omdat de traditionele feestdagen weer voor de deur staan, viert het merk vanaf 15 november tot het eind van het jaar de feestelijke Mazdagen met acties en kortingen.

De Mazda3 en Mazda5 zijn vanaf de Touring-uitvoering onder meer voorzien van airconditioning, zes airbags, centrale portiervergrendeling, ABS, EBD en luxe audio-cd-speler met stuurbediening. Tijdens de actieweken komen daar twee pakketten bovenop die de klant niets extra kosten. De Mazda3 Sense is zowel als Hatchback als Sedan standaard bovendien voorzien van parkeersensoren achter en cruise control. De Mazda3 Hatchback Sense is er vanaf € 21.895,-, de Sedan vanaf € 22.695,-.

Mazdagen

De Mazda5 Sense met een prijs vanaf €  26.395,-, die naast de zeven zitplaatsen standaard ook climate control en global closing heeft, is eveneens voorzien van parkeersensoren achter en cruise control. In alle gevallen betekenen de Sense-uitvoeringen een voordeel voor de klant van € 878,-.

Vanaf 8 november staat ook de nieuwste Mazda in de showroom, de nieuwe Mazda2. Er is keuze uit vier uitrustingsniveaus en drie motoren. Prijzen beginnen bij € 13.795,-.

Mazdagen
 
Websitewww.mazda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!