14 januari 2003
 

Fiat

extremen op de autorai 2003 van ferrari enzo tot fiat seicento

14 januari 2003 | Het begrip Passie voor auto's loopt als een rode draad door de AutoRAI tentoonstellingshallen. Het centrale thema vertelt dat iedereen op zijn geheel eigen manier gek kan zijn van auto's. Soms mag je dat letterlijk nemen, zoals bij de meest exclusieve en kostbare auto die tijdens de komende AutoRAI staat te glimmen: de Ferrari Enzo. Een astronomisch snelle bolide, dankzij de gespierde 6-liter 12-cilindermotor en Formule 1 versnellingsbak. Een auto die slechts is weggelegd voor een handjevol vermogende liefhebbers. Een ander extreem is de Fiat Seicento, met een vanafprijs van € 7.525, de goedkoopste auto op de AutoRAI 2003.

Op zijn geheel eigen wijze beantwoordt de Fiat Seicento aan een andere passie voor auto's. Voor menigeen beter gezegd menige portemonnee- betekent de best betaalbare auto van deze AutoRAI meer dan welke sportwagen ook. Saillant detail: wie in de officiele Ferrari-accessoireshop twee van de meest exclusieve schaalmodellen bestelt, die van een Formule 1 motorblok en de F399 Formule 1 stroomlijn neus, betaalt meer dan de aanschafprijs van een fonkelnieuwe Seicento S !

Fiat

De Seicento wordt aangedreven door de 54 paardenkrachten sterke 1,1 liter FIRE krachtbron met een top van 150 km/u. Die Seicento maakt volgens Fiat mobiliteit toegankelijk voor autorijders die zelfs geen budget hebben om een exclusief schaalmodel van Ferrari te kunnen bekostigen.

Fiat
 
Websitewww.autorai.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!