16 oktober 2007
 

SsangYong

Najaarsvoordeel bij SsangYong

16 oktober 2007 | SsangYong luidt het najaar in met speciale najaarsacties. Het Koreaanse merk heeft tot het einde van het jaar acties binnen de gelederen op de Rexton, Actyon en op de vernieuwde Kyron.

Comfortpakket 1 voorziet in gratis lederen bekleding op de Rexton RX 270 Xdi Dynamic en Direct. Het leer is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Het pakket is niet leverbaar op de Rexton XVT en de Sport-uitvoeringen. Bij deze auto's maakt lederen bekleding reeds deel uit van de omvangrijke standaarduitrusting.

SsangYong

Comfortpakket 2 bestaat uit een gratis Pioneer DVD GPS navigatiesysteem. Het systeem is uitgerust met 6,1" TFT kleurenscherm, touchscreen, DVD navigatie voor 26 landen, bluetooth functie voor handsfree telefonie en een TMC verkeersontvanger. Bovendien zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een iPod interface of USB Control. Het klantvoordeel bedraagt bij beide pakketten € 2.295,-. De consument kan kiezen uit een van de twee pakketten.

SsangYong levert tijdelijk een gasFX-installatie voor € 995,- op de Actyon 230, hetgeen een klantvoordeel van bijna € 1.400,- met zich meebrengt.

SsangYong

De Actyon is leverbaar vanaf € 22.995,-. Het prijsverschil tussen een 2WD en een 4WD is met € 1.250,- lager dan ooit. Tijdelijk zijn de dieseluitvoeringen van de Actyon, afhankelijk van de uitvoering, € 2.250,- tot € 3.000,- voordeliger. De Actyon met 2,0 liter commonrail dieselmotor is leverbaar vanaf € 29.995,-. De Kyron is leverbaar vanaf € 28.995,- voor de Kyron M200 Xdi 2WD Direct.

Alle genoemde acties gaan per direct in en gelden voor kentekenaanvragen tot en met 31 december of zolang de voorraad strekt.

SsangYong SsangYong SsangYong
 
Websitewww.ssangyong.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!