19 oktober 2007
 

Chevrolet

Chevrolet verloot droomgarage

19 oktober 2007 | Op 12 oktober heeft Chevrolet de grootste Europese promotiecampagne ooit in Europa gelanceerd. Meer dan 50 Chevrolets en 170.000 Chevrolet CD's zullen nog dit jaar aan gelukkige winnaars in 11 Europese landen worden uitgereikt. De prijsuitreiking in Nederland zal nog voor de kerst plaatsvinden.

Wayne Brannon, Executive Director Chevrolet Europe licht de actie toe: "Chevrolet is nog steeds een jong merk in Europa. Pas twee jaar terug is in geheel Europa een nieuw leveringsprogramma geïntroduceerd. Hoewel wij ieder jaar een aanzienlijke verkoopgroei kunnen laten zien kan de naamsbekendheid voor ons product portfolio nog steeds verder worden verbeterd. Wanneer de consument eenmaal alles weet over Chevrolet en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zullen wij nog succesvoller zijn. Vorig jaar verkochten wij ruim 340.000 Chevrolets in Europa en dit jaar zullen dat er nog veel meer zijn".

Chevrolet

De geplande acties spelen zich af in een spel dat zowel online als offline kan worden gespeeld. Deelnemende spelers selecteren hun drie favoriete modellen en parkeren deze in de Chevrolet Droom Garage. De winnaar krijgt alle drie auto's die hij of zij in de Chevrolet Dream Garage heeft geparkeerd. Alle wedstrijddeelnemers maken ook kans op een Chevrolet CD. Dat is een limited edition met songs waar Chevrolet of een Chevrolet-model in voor komt. De eerste 15.000 deelnemers in ieder land zijn er zeker van dat ze de Chevrolet CD ontvangen.

De wedstrijdkaarten zullen verdeeld worden via belangrijke publicaties als tv-gidsen, dagbladen en gratis kranten. Ook zal Chevrolet in het weekend promotieteams inzetten op plekken waar veel publiek komt, zoals winkelcentra, waarbij met medewerking van de Chevrolet distributeur ook Chevrolets getoond zullen worden. Consumenten die online deelnemen kunnen gaan naar DreamGarage.Chevrolet.nl

Chevrolet Chevrolet
 
WebsiteDreamGarage.Chevrolet
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!