26 september 2007
 

Kia Sorento (2002 - 2009)

Kia presenteert Sorento Sinner limited edition

26 september 2007 | Begin deze maand zijn de Kia Trendweken van start gegaan, waarin tot en met 31 december de najaarscollectie van Kia centraal staat. Als onderdeel van de Kia Trendweken presenteert Kia onder andere een aantal actiemodellen. Een van de eerste nouveau coutures in die Kia Trendweken-serie is de exclusieve Kia Sorento Sinner limited edition.

"De Sorento Sinner limited edition is door ons in samenwerking met het zonnebrillenmerk Sinner ontwikkeld", legt Cor Baltus, managing director van Kia Nederland, uit. "Binnen de Kia Trendweken campagne past die samenwerking uitstekend. Sinner is jong, eigenwijs en biedt producten met een uitstekende value for money en die eigenschappen sluit naadloos aan bij de merkwaarden van Kia".

Het pakket, dat leverbaar is voor alle Sorento-uitvoeringen, bestaat uit een zwartlederen interieur met zilveren stiksels (met optioneel een in de rugleuning geperst Sinner-embleem), aluminium treeplanken, een dubbele uitlaatdemper, 18 inch MAK Quark 5 velgen met 255/55 HR18 Scorpion banden van Pirelli en een Sinner-badge. Bovendien ontvangen kopers van een Kia Sorento Sinner een prachtige, genummerde Sinner zonnebril en een reiskoffer, eveneens van Sinner.

Kia Sorento (2002 - 2009)

De normale consumentenprijs van het Sinner accessoirepakket bedraagt € 6.800,-, maar tijdens de Kia Trendweken kent de exclusieve Sorento Sinner limited edition een meerprijs van € 4.200,-.

Tijdens de Kia Trendweken ontvangen kopers van een nieuwe Sorento tevens een gratis VDO/Dayton navigatiesysteem ter waarde van € 600,- of een Pioneer AVIC-D3 navigatiesysteem met touchscreenbediening en Europa-software. Dit navigatiesysteem van Pioneer, waarbij in de Sorento Sinner tijdens het opstarten het Sinner-embleem in het scherm verschijnt, kost normaal gesproken € 1.599,-, maar tijdens de Kia Trendweken is het systeem leverbar voor € 999,-. Ongeacht welk navigatiesysteem klanten ook kiezen, het totale voordeel op de Kia Sorento Sinner limited edition bedraagt daarmee € 3.200,-.