24 september 2007
Opel Antara

Opel Antara

Opel Antara nu ook als Van

24 september 2007 | Opel presenteert op de The European Road Transport Show (TERTS) de Antara Van, een bedrijfswagen op basis van de Opel Antara. De Antara Van is een primeur op de TERTS, in Nederland beter bekend als BedrijfsautoRAI, die van 25 oktober tot en met 3 november 2007 in Amsterdam plaatsvindt.

Extra laadruimte werd gecreeerd door de achterbank te verwijderen en een tussenschot te plaatsen. Het laadvermogen is maximaal 760 kg en de laadvloer is 1,70 meter lang.

Opel Antara

De Opel Antara Van is voorlopig alleen leverbaar met een 2,0-liter common-rail turbodieselmotor van 110 kW/150 pk, een krachtbron die standaard met een Diesel Partikel Filter (DPF) is uitgerust. Naar keuze is deze 2.0 CDTi leverbaar met een handmatig bediende vijfversnellingsbak of een vijftrapsautomaat met ActiveSelect-schakelfuncties.

De Opel Antara Van is tijdens de BedrijfsautoRAI te zien op de Opel-stand in de Amstelhal. Het model is leverbaar in de uitvoeringen Enjoy en Cosmo. De prijzen zullen tijdens de tentoonstelling bekend worden gemaakt. De Antara Van staat samen met de andere modellen uit het uitgebreide bedrijfswagenprogramma van Opel, zoals de Astra Van, de Combo, de Movano, de Vivaro en de Zafira Van op de stand van Opel.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!