23 augustus 2007
 

Jeep Patriot

Jeep Patriot vanaf 1 september bij de dealer

23 augustus 2007 | In het weekeinde van 1-2 september introduceren de Chrysler, Jeep en Dodge-dealers van Nederland de nieuwe Jeep Patriot - het tweede compacte model in het programma van de uitvinders van de 4x4. De Jeep Patriot is leverbaar vanaf € 29.230.

De Patriot is na de Compass de tweede Jeep van een nieuwe generatie. Hij belooft bij compacte buitenafmetingen ruimte voor vijf (inclusief bagage).

Jeep Patriot

De vijfdeurs Patriot is leverbaar met een 2,4-liter benzinemotor met 172 pk en een direct ingespoten tweeliter diesel met 140 pk. De prijslijst begint bij € 29.230 (incl. btw en bpm) voor de Patriot 2.4 Sport, die standaard is voorzien van onder meer vierwielaandrijving met lock-functie, ABS, 17-inch wielen, vier airbags, een radio/CD-speler en airconditioning. De 2.0 CRD met zesbak in Sport-uitvoering staat te boek voor € 32.885.

Beide motoren zijn ook leverbaar in combinatie met het Limited-uitrustingsniveau. Dan zijn leren bekleding, cruise control, mistlampen voor en extra donker getinte achterruiten ook standaard. De Patriot 2.4 Limited is er vanaf € 32.035 en de 2.0 CRD Limited vanaf € 35.690.

Jeep Patriot

De Patriot is verregaand te personaliseren. Opties zijn bijvoorbeeld de CVT-versnellingsbak (benzinemodellen) en diverse hoogwaardige audiosystemen (eventueel met navigatie). Elke Patriot heeft standaard twee jaar garantie.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!