16 augustus 2007
 

Lada Kalina

Lada Kalina voor 5 euro per dag

16 augustus 2007 | Lada Holland heeft in samenwerking met Sygma Finance een speciaal financieringsaanbod voor de Lada Kalina ontwikkeld. Voor een bedrag van vijf euro per dag wordt de consument direct eigenaar van een splinternieuwe Lada Kalina.

Kopers kunnen voor slechts vijf euro per dag een nieuwe Lada Kalina rijden. Het grote voordeel van deze constructie is dat een aanbetaling niet nodig is. Tevens is de koper direct vanaf het begin eigenaar van de auto.

Lada Kalina

De Kalina heeft twee airbags voor, stuurbekrachtiging, een boordcomputer, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling met afstandbediening en in carrosseriekleur meegespoten bumpers. De Kalina wordt aangedreven door een 1.6-liter motor met een vermogen van 60 kW/82 pk en een koppel van 122 Nm.

De introductie van de Lada Kalina 4-deurs sedan aan het begin van dit jaar vormde de aftrap van een compleet nieuwe modellenlijn van Lada in Nederland. In juni 2007 gaf Lada met de introductie van de Lada Kalina 5-deurs hatchback een extra impuls aan deze compleet nieuwe line-up. Door de komst van deze nieuwe modellenreeks heeft Lada de afgelopen zeven maanden een verkoopstijging van 94 procent geboekt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!