1 augustus 2007
 

Renault Formule 1

ING Formule 1 auto op eenzame hoogte

1 augustus 2007 | De Formule 1 auto van het ING Renault F1 Team torent hoog boven Rotterdam uit. Op de gevel van het 151 meter hoge gebouw van Nationale-Nederlanden prijkt sinds dinsdag een enorme sticker (1.600 m2) met een afbeelding van de F1 bolide. Aanleiding hiervoor is de komst van het ING Renault F1 Team naar Rotterdam.

Op 17 en 18 augustus is de renstal aanwezig op de nieuwe publieksbeurs RaceSalon in Ahoy en op zondag 19 augustus geeft het demonstraties tijdens Bavaria City Racing in het centrum van de stad. De aanwezigheid van regerend F1 wereldkampioen in de havenstad is te danken aan ING, hoofdsponsor van het team.

Renault Formule 1

Met de sponsoring van het Renault F1-team profiteert ING van alle belangstelling die de F1 wereldwijd trekt. Nederland, de thuisbasis van ING, kent geen Formule 1 race. Daarom is het team prominent aanwezig op het grootste autosportevenement van het land. De deelname is voor ING een uitgelezen mogelijkheid om Nederland van dichtbij kennis te laten maken met Formule 1. Bavaria City Racing, met vorig jaar 400.000 bezoekers, is inmiddels een vast mega-evenement op de Rotterdamse evenementenkalender.

Bestickeraars zijn bijna twee weken bezig geweest met het beplakken van het gebouw. De afbeelding van de ING F1 auto beslaat 47 x 19 meter, daarmee bijna een kwart voetbalveld. Het stickerfolie is speciaal ontwikkeld voor raambestickering en is makkelijk verwijderbaar. Werknemers van Nationale Nederlanden kunnen overigens gewoon door de 746 beplakte ramen naar buiten blijven kijken.

Renault Formule 1
 
Websitewww.ing.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!