24 juli 2007
 

BMW

Prijzen nieuwste BMW modellen bekend

24 juli 2007 | BMW breidt deze herfst haar productengamma uit met enkele opvallende nieuwe modellen. Naast de vernieuwde BMW 6 Serie en de volledig nieuwe 1 Serie Coupe, zullen diverse bestaande modellen technisch opgewaardeerd worden. Ook wordt per september de BMW X5 uitgebreid met een zescilinder twinturbo dieselmotor: de BMW X5 3.0sd.

De BMW 1 Serie Coupe wordt leverbaar vanaf € 37.050 voor de BMW 120d Coupe. De volledig vernieuwde BMW 6 Serie Coupe, nu voor het eerst ook als diesel, zal beginnen bij € 91.600 voor de BMW 630i. De technisch vernieuwde BMW 3 Serie zal, inclusief groen energielabel A, per 1 september leverbaar zijn vanaf € 34.950 voor de BMW 318i.

BMW

De BMW 116i is daarnaast voortaan ook voorzien van een krachtigere en zuinigere direct ingespoten motor en EfficientDynamics en is bovendien per september ook leverbaar als 3-deurs. De BMW 1 Serie is hierdoor leverbaar vanaf € 25.650.

Ook de huidige BMW 5 Serie profiteert nu voor het eerst van een viercilinder High Precision Injection motor. De BMW 520i wordt leverbaar vanaf € 46.900 en is daarbij voorzien van een energielabel A. Het complete prijzenoverzicht van de diverse volledig nieuwe modellen en van de technisch vernieuwde modellen ziet er als volgt uit:

BMW

Belangrijk is dat alle genoemde modellen profiteren van EfficientDynamics: meer rijplezier bij minder verbruik. Dit wordt mede bereikt door consequente toepassing van de nieuwste generatie directe inspuiting, Brake Energy Regeneration en start/stop techniek.

BMW BMW BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!