13 juli 2007
 

Dodge

Vliegende Dodge in remake van Fantastic Four

13 juli 2007 | The Rise of the Silver Surfer, is nu al een van de bioscoopknallers van Amerika. Daar ging de film op 15 juni in premiere en sindsdien heeft het nieuwste avontuur van The Fantastic Four al een miljoenenpubliek getrokken. Vanaf 26 juli is de avonturenfilm ook in ons land te zien. Zonder al te veel te verklappen: The Fantastic Four (bestaande uit The Thing, Human Torch, Invisible Woman en Mr. Fantastic) nemen het op tegen de Silver Surfer, die vanuit het niets op aarde verschijnt om onze planeet klaar te maken voor volledige destructie.
Dodge

Bij hun strijd tegen de Silver Surfer, krijgen de fantastische vier hulp van Dodge. De van een HEMI V8 voorziene Dodge Fantasticar kan rijden (Vmax: ca. 900 km/h) en vliegen (tot 10 km hoogte). Deze Dodge kan zich in drie delen opsplitsen. Elk afzonderlijk deel heeft uitklapbare vleugels en kan dezelfde hoogte en snelheid bereiken als de complete Fantasticar.

Dodge

Hoewel de vormgeving van de Fantasticar even futuristisch als gestroomlijnd is, blijft het een echte Dodge. Zie bijvoorbeeld de typische Dodge-grille en de specifieke vorm van de koplampen. Een ding heeft de Fantasticar echter niet met de Caliber, de Nitro en de Avenger gemeen. Het is een one-off. En hoewel fantastisch, wordt serieproductie niet overwogen.

Dodge Dodge
 
Websitewww.dodge.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!