9 juli 2007
Jaguar C-XF

Jaguar C-XF

Jaguar C-XF wint North American Production Preview Vehicle of the Year Award 2007

9 juli 2007 | De Jaguar C-XF concept car is uitgeroepen tot North American Production Preview Vehicle of the Year 2007. "De C-XF geeft een nieuwe, verfrissende betekenis aan Jaguars traditionele waarden", aldus jurylid Chris Poole.

De Concept Vehicle Awards van de South East Automotive Media Organization (SEAMO) eren de modellen waarvan wordt verwacht dat ze de toekomst van de autowereld vorm en kleur geven. De Production Preview categorie is speciaal voor studiemodellen waarvan de fabrikanten al hebben bevestigd dat een productieversie op komst is. Dit jaar kwamen elf modellen in aanmerking voor de prestigieuze titel. De Jaguar C-XF kreeg daarvan de hoogste beoordeling van de jury, die bestaat uit ruim twintig autojournalisten uit geheel Noord-Amerika.

Jaguar C-XF

"We zijn zeer vereerd dat de Jaguar C-XF in dit competitieve veld de Production Preview Vehicle of the Year 2007 Award heeft gewonnen", vertelt Marti Eulberg, executive vice president Marketing & Sales van Jaguar North America. "Hoewel het een studiemodel is, geeft het een duidelijk signaal van de toekomstige designrichting van Jaguar".

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!