29 juni 2007
 

Ordina Open

Audi serveert een cheque na Ordina Open

29 juni 2007 | Het Audi Ace Concept, dat op de Ordina Open in Rosmalen zijn premiere beleefde, is een schot in de roos. Voor elke ace, die op het Centre Court werd geslagen, zegde Audi € 100 toe voor de Johan Cruyff Foundation en de Richard Krajicek Foundation. In totaal werd 357 maal met scherp geserveerd; dat betekende een cheque van € 35.700 voor de twee Foundations die zich inzetten voor het bevorderen van sportieve activiteiten voor de jeugd.

Direct na afloop van de Ordina Open vond er een ceremonie plaats. Hierbij serveerde Jan-Jacob van Donselaar (directeur Audi bij importeur Pons Automobielhandel B.V.) aan Carole Thate van de Johan Cruyff Foundation en Coen van Veen van de Richard Krajicek Foundation de Audi Ace Cheque. Jan-Jacob van Donselaar: "Het mooie van het Audi Ace Concept is dat naarmate de prestaties op de baan beter worden, de foundations extra profiteren. Die 357 aces waren dus niet alleen leuk voor het publiek langs de baan, maar nu ook (en vooral) voor de jeugd die opgroeit in wijken waar de sportmogelijkheden nog beperkt zijn".

Ordina Open

Wat Van Donselaar betreft wordt het Audi Ace Concept volgend jaar weer in Rosmalen geprolongeerd: "We zijn al jaren tot volle tevredenheid partner van de Ordina Open. Met het Audi Ace Concept zijn we hierin opnieuw een stapje verder gegaan, op een manier die het sportieve karakter van Audi nog eens extra inhoud geeft. Ook gezien de vele enthousiaste reacties van spelers en publiek, vind ik dat het Audi Ace Concept zonder meer voor herhaling vatbaar is". ICT-bedrijf Ordina is ook erg enthousiast over het initiatief van Audi en levert een bijdrage in de opbrengst voor de twee Foundations.

Ook afgezien van het Ace Concept, was Audi prominent aanwezig op de Ordina Open. Audi-rijders genoten bijvoorbeeld privileges als een eigen VIP-parkeerplaats, toegang tot de Audi Hospitality Unit en kans op een plaats in de spelersbox bij het Centre Court. Daarnaast was de nieuwe Audi A5 te bewonderen, waar zelfs al in gereden kon worden. De officiele marktintroductie van de A5 vindt komend weekeinde plaats.

Ordina Open
 
Websitewww.audi.nl
Deel via