28 juni 2007
 

Volvo R-design

Volvo verfraait C30, S40 en V50 met R-design

28 juni 2007 | Volvo introduceert R-design, een exclusieve fabrieksoptie voor klanten die verfijning wensen voor hun auto. R-design is vanaf komende herfst allereerst beschikbaar op de Volvo C30, Volvo S40 en Volvo V50.

"R-design is ontwikkeld voor mensen die een verfijnde en sportieve look zoeken voor hun auto", vertelt Gerry Keaney, Senior Vice President, Marketing, Sales en Customer Service bij Volvo Cars. Klanten kunnen kiezen uit tien exterieurkleuren en de R-design-badge in de grille wordt vergezeld door een reeks speciaal ontworpen details aan de binnen- en buitenzijde van de auto. Kenmerkende zaken voor het exterieur zijn een matte satijnafwerking van de grille en de buitenspiegelkappen, in carrosseriekleur gespoten bumpers, lagere zijskirts, een achter- of dakspoiler en aluminium 17-inch vijfspaakswielen (18-inchwielen verkrijgbaar als optie). Bij de S40 en V50 krijgen de kofferdeksel/achterklep in de Summum uitvoeringen een matte satijn afwerking op de handgrepen.

Volvo R-design

In de auto vallen de stoelen op, met hun zwarte Vulcaflex-bekleding met contrasterend cremekleurig leder op het zitvlak en de rugleuning. Het in de rugleuning verzonken R-design-logo en de opvallende stiksels versterken de sportieve uitstraling van de stoelen. Andere voor de R-design specifieke interieurdetails zijn een met leder bekleed stuurwiel met R-design-logo, de unieke meters, de aluminium pedalen, de speciale aluminium accenten op de middenconsole, portieren en versnellingspook, en donkere sportmatten met contrasterende biezen in licht leder. Een deel van de R-design-elementen komt ook beschikbaar als accessoire.

Het R-design pakket kost:

  • Model S40/V50/C30 Momentum: € 3.300,00 (incl. BTW)
  • Model S40/V50/C30 Summum: € 2.850,00 (incl. BTW)
  • Model S40/V50 Edition II: € 2.850,00 (incl. BTW)
Volvo R-design Volvo R-design
 
Websitewww.volvocars.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!