18 december 2002
 

Mitsubishi

Speciale uitvoeringen Mitsubishi Carisma en Space Star

18 december 2002 | Mitsubishi heeft aan het gamma van de Space Star en Carisma enkele exclusieve uitvoeringen toegevoegd. Dit zijn de versies Shogun en Shogun SE. Ze blinken uit door extra luxe voor een bescheiden prijs.
Mitsubishi

De Space Star Shogun is voorzien standaard voorzien van onder andere airconditioning, ABS, elektrische te bedienen ramen voor, elektrisch verstelbare spiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Wie echter op zoek is naar meer luxe en comfort, kan bij de Mitsubishi-dealer terecht voor de Shogun SE. Deze heeft ten opzichte van de Shogun lichtmetalen 15-inchwielen, een met leer bekleed stuurwiel en een middenarmsteun tussen de voorstoelen. De Space Star Shogun is leverbaar met een 1,3- of een 1,6-literbenzinemotor. Ook is het model beschikbaar met een 102 pk sterke DI-D common-raildieselmotor. De Shogun SE is leverbaar met een 1,6- of een 1,8-literbenzinemotor, met als optie een automatische transmissie. Bovendien is deze versie verkrijgbaar met de 102 pk sterke DI-D dieselkrachtbron of een 115 pk sterke High Power-uitvoering van dezelfde l,9-litercommon-raildieselmotor. De prijzen van de Space Star Shogun beginnen bij € 17.040,-.

Mitsubishi

Ook het gamma van de Carisma is uitgebreid met Shogun-versies. Dankzij nieuwe, donkere bekleding, zilveren accenten in het interieur, zijskirts, lichtmetalen 15 inchwielen, elektrisch bedienbare ramen (voor) en spiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, ABS en airconditioning komt de Carisma Shogun goed uit de verf. De Carisma Shogun SE voegt aan dit alles nog een andere bekleding, climate control en mistlampen toe. De Carisma Shogun is leverbaar met een 1,6-literbenzinemotor of met een 102 pk sterke 1,9-liter DI-D dieselmotor. De Shogun SE is daarnaast nog verkrijgbaar met een 1,8-liter GDI benzinemotor. De prijzen van de Carisma Shogun beginnen bij € 18.990,-.

Mitsubishi Mitsubishi
 
Websitewww.mitsubishi-motors
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!