11 juni 2007
 

Seat Leon (2005 - 2012)

Seat Leon Pies Descalzos by Shakira overhandigd aan winnares

11 juni 2007 | Erich Schmitt, de President van de Spaanse autofabrikant Seat, heeft tijdens de Barcelona Motor Show een cheque ter waarde van € 123.000 overhandigd aan de Pies Descalzos Foundation, die voor deze gelegenheid vertegenwoordigd werd door de Colombiaanse ambassadeur in Spanje, mevrouw Noemi Sanín. Seat heeft de Pies Descalzos Foundation gepromoot als onderdeel van de sponsoring van de Europese tournee van Shakira, begin dit jaar.

"Seat is een onderneming met een grote maatschappelijke betrokkenheid en ik ben er zeer trots op deze cheque te kunnen overhandigen, die bij zal dragen aan het verbeteren van de situatie van kansarme kinderen in Colombia", verklaarde Erich Schmitt. "Het geld wordt gebruikt voor de bouw van een nieuwe school in Baranquilla, Colombia, de woon-plaats van Shakira", aldus mevrouw Noemi Sanín. De school zal opvang bieden aan 2.000 kinderen en zal de situatie van de families in Baranquilla aanzienlijk verbeteren.

Seat Leon (2005 - 2012)

De promotiecampagne voorzag onder andere in de mogelijkheid om 1 euro te doneren aan de stichting door het sturen van een SMS, waarmee SMS'ers bovendien kans maakten op een unieke Seat Leon Pies Descalzos die door Shakira is gepersonaliseerd. In totaal werd een indrukwekkend aantal van 89.227 SMS'jes gestuurd vanuit alle deelnemende landen in Europa, een enorme blijk van betrokkenheid van de fans die door Shakira bijzonder op prijs wordt gesteld.

Vandaag overhandigde Berthold Krüger, Executive Vice President Sales & Marketing bij Seat, tijdens een persconferentie op de Seat-stand van de Barcelona Motor Show de sleutels van de Seat Leon Pies Descalzos aan de gelukkige winnaar, Lucía Morán.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!