7 juni 2007
 

Opel Astra Van

Opel Astra Van nu ook in driedeursuitvoering

7 juni 2007 | Opel lanceert een nieuwe driedeursversie van de Astra Van die per direct is te bestellen. Deze driedeursvariant vult het gat op tussen de Opel Combo en de vijfdeurs Astra Van.

Gebaseerd op de Astra Stationwagon komt de driedeurs bestelauto, met volledig gesloten zijpanelen, tegemoet aan de wensen van de zakelijke rijder. Dit houdt in dat de driedeurs Astra Van het comfort van de personenautovariant biedt.

Opel Astra Van

De Astra Stationwagon vormt de basis voor de laadruimte van de Astra Van, die een laadvolume kent van 1.580 liter. De Astra Van heeft een vlakke laadvloer achter de twee voorstoelen. De laadruimte is toegankelijk via een hoog openende achterklep en lage tildrempel. De achterste torsiestang is extra versterkt voor een grote laadcapaciteit; zodoende is een netto laadvermogen mogelijk van 635 kilogram

De Astra Van in driedeursuitvoering biedt de keuze uit twee ECOTEC-dieselmotoren: de 66 kW/90 pk 1.3 CDTi en de 74 kW/100 pk 1.7 CDTi. Deze dieselkrachtbronnen zijn beide gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De 1.3 CDTi is standaard uitgerust met een roetfilter.

Opel Astra Van

De prijs van de Opel Astra Van driedeurs begint bij € 13.595,- voor de 1.3 CDTi dieselversie. De 1.7 CDTi is verkrijgbaar vanaf € 14.595,-. Voor de vijf deuren tellende Astra Van gelden vanaf-prijzen van respectievelijk € 14.995,- voor de benzinevariant en € 15.920,- voor de 1.3 CDTi-versie (inclusief de subsidie voor het roetfilter, prijzen exclusief BTW/BPM).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!