24 mei 2007
 

Seat

Seat gaat twee nieuwe D-segment modellen produceren

24 mei 2007 | De Spaanse autofabrikant Seat gaat twee nieuwe modellen voor de hogere middenklasse (in Nederland het D-segment) produceren in haar fabriek in Martorell. Dat heeft de chairman van Seat, Erich Schmitt, bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met diverse mediavertegenwoordigers op het hoofdkantoor van Seat. Seat zal twee versies van het nieuwe model introduceren: een sedan en een stationwagon.
Seat

Het besluit om deze modellen, waarvan de marktintroductie voor 2009 is voorzien, in Martorell te produceren, draagt bij aan het verder benutten van de productiecapaciteit van de Spaanse fabriek. Deze aankondiging is de eerste van Seat sinds de ontbinding van de merkgroepen en onderstreept het succes van het verbeteringsplan dat begin 2007 in gang is gezet en waarvan de belangrijkste doelstellingen inmiddels zijn gerealiseerd.

Seat

"Het toekennen van de productie van de twee nieuwe D-segment modellen aan de fabriek in Martorell betekent een historische stap voor Seat", verklaart Erich Schmitt. "Door dit besluit breiden we onze huidige productreeks verder uit, wat niet alleen inhoudt dat onze klanten de mogelijkheid krijgen om binnen ons merk door te groeien; tevens biedt het ons de kans om de winstgevendheid van ons dealernetwerk te vergroten dankzij de beschikbaarheid van deze nieuwe sedan en stationwagon".

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!