22 mei 2007
 

Lexus

Lexus winnaar in J.D. Power-onderzoek

22 mei 2007 | Lexus heeft voor de zevende achtereenvolgende keer de eerste plaats behaald in het Britse klanttevredenheidsonderzoek van J.D. Power in samenwerking met het consumentenblad "What Car?". Lexus scoorde voor de tweede keer in successie de dubbel door zowel de merkentabel als de modellenlijst aan te voeren. Op de modellenlijst deelt de Lexus IS-serie de eerste plaats met de hybride concerngenoot Toyota Prius.

In de categorie van de 4x4's haalde Lexus nog een derde succes binnen. De RX-serie deed voor het eerst mee en won meteen zijn categorie. In de totale modellenlijst neemt de Lexus RX-serie de vierde plaats in na de als gedeeld eerste geeindigde IS-serie en Toyota Prius.

Lexus

De Lexus IS-serie is volgens "What Car?" de koning van de klanttevredenheid. Niet alleen is de auto de winnaar van de hogere middenklasse, maar ook vorig jaar won de IS-serie die klasse al en het jaar ervoor werd hij tweede. IS-eigenaren geven hoog op van de kwaliteiten van de auto en zijn betrouwbaarheid. Ook de vormgeving en het interieur spreekt hen aan met als hoogtepunten de stoelen en de lay-out van het dashboard.

"What Car?" spreekt verder over de goede service en de lage onderhoudskosten die de Lexus met zich brengt. Factoren die ook andere modellen van Lexus hoge punten hebben opgeleverd.

Lexus
 
Websitewww.jdpower.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!