22 mei 2007
 

SsangYong

Zomervoordeel bij SsangYong

22 mei 2007 | Tot en met 31 augustus is de Actyon verkrijgbaar als Summer Edition. De Summer Edition kenmerkt zich door een uitgebreide standaarduitrusting en een speciale catalogusprijs. Daardoor is de Actyon tijdelijk leverbaar vanaf € 21.995,-. Bovendien levert SsangYong tot en met 31 juli gratis een gasFX-installatie ter waarde van € 2.400,- op de benzinevarianten van de Summer Edition.

Iedere Actyon Summer Edition is minimaal voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische ramen en mistlampen voor.

SsangYong

SsangYong doet in de zomermaanden eveneens een aanbod op de Kyron. Tijdelijk biedt SsangYong € 2.000,- extra inruilpremie bovenop de ANWB-koerslijst. De actieperiode loopt tot en met 31 augustus 2007.

SsangYong heeft tot slot een actie op de Rexton. Tot en met 18 juni wordt de Rexton gratis voorzien van ESP als uitbreiding op de veiligheidsuitrusting. Het klantvoordeel hierbij bedraagt € 995,-. De actie is niet geldig op het nieuwe vlaggenschip van SsangYong: de Rexton XVT. De XVT is standaard al voorzien van ESP.

SsangYong
 
Websitewww.ssangyong.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!