8 mei 2007
 

Daihatsu

Daihatsu nog zuiniger met het Earth-pakket

8 mei 2007 | Daihatsu introduceert voor alle nieuwe Daihatsu's het Earth-pakket. Dit groene actiepakket bevat accessoires waarmee het rijden met een Daihatsu nog zuiniger wordt. Het Earth-pakket bestaat uit een navigatiesysteem en stikstof in de banden. Bovendien steunt iedere klant met het Earth-pakket het Wereld Natuur Fonds, door middel van een eenjarig donateurschap van het WNF, welke bij het pakket inbegrepen is. Het Earth-actiepakket is verkrijgbaar voor € 229,- en kan indien gewenst uitgebreid worden met een cruise control tegen meerprijs.

Met het Earth-pakket tracht Daihatsu direct en indirect iets voor de natuur te doen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat altijd de kortste route gereden wordt. Dit bespaart de berijder brandstof en zorgt eveneens voor minder CO2-uitstoot.

Daihatsu

De stikstof in de banden zorgt ervoor dat banden langer op de juiste spanning blijven, wat leidt tot minder brandstofverbruik. Met het eenjarig donateurschap van het Wereld Natuur Fonds steunt men deze organisatie in diverse projecten waarbij het behoud van de natuur centraal staat.

Indien de klant bovendien voor een cruise control kiest, kan er nog zuiniger gereden worden.

Daihatsu
 
Websitewww.daihatsu.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!