8 mei 2007
 

Santana PS10 Commercial

Laatste Santana's PS10 Commercial met korting

8 mei 2007 | Vorig jaar is bekendgemaakt dat het Spaanse merk Santana en Iveco, onderdeel van de Fiat groep, een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Over enige tijd zal de productie van de Santana PS 10 Commercial in een licht gewijzigde vorm worden voortgezet onder de naam Iveco. Importeur Santana Nederland heeft nog enkele modellen van de stoere 4x4 in voorraad en biedt deze nu tegen een speciale prijs aan.
Santana PS10 Commercial

Het Spaanse Santana Motor, gevestigd in het zuidelijk gelegen Linares, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van off-road voertuigen. Rene Leeuwenkamp van Santana Nederland: "Anticiperend op de ontwikkelingen in de nabije toekomst bieden wij onze resterende modellen van de Santana PS 10 Commercial met korting aan. Dat zijn fonkelnieuwe uitvoeringen, die uiteraard een 2007 kenteken zullen krijgen na de aanschaf".

Santana PS10 Commercial

De reguliere prijs van de PS 10 Commercial bedraagt € 26.900,- ex. BTW en is inclusief extra voorzieningen als metallic lak en airconditioning. In deze actie wordt dit Santana-model zolang de voorraad strekt aangeboden met korting, waardoor het prijskaartje een bedrag laat zien van € 20.900,= ex. BTW.

Santana PS10 Commercial Santana PS10 Commercial
 
Websitewww.Santanamotor.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!