27 april 2007
 

Seat TW Steel WTCC horloge

Seat & Tom Coronel introduceren exclusief TW Steel WTCC horloge

27 april 2007 | Seat is al drie jaar lang actief in het World Touring Car Championship, waar het merk met de Seat Leon en de Nederlandse Seat-coureur Tom Coronel ruim vertegenwoordigd is. Als onderdeel van de activiteiten in het WTCC en de aanstaande races op het Circuit Park Zandvoort brengen Seat en Tom in samenwerking met TW Steel, de gerenommeerde horlogefabrikant, een zeer exclusief Tom Coronel WTCC uurwerk op de markt.

Seat is de afgelopen jaren met de Leon World Touring Car zeer succesvol in het WTCC, met als absolute bekroning de 2006-titel in de Independents Trophy met de Nederlandse Seat-coureur Tom Coronel. Dit jaar gaan Seat en Tom Coronel opnieuw voor WK-succes, ditmaal in het algemeen klassement. Om hun betrokkenheid in het FIA wereldkampioenschap toerwagens nog verder te benadrukken, hebben de Nederlandse Seat-importeur Pon Car en coureur Tom Coronel samen met TW Steel een exclusief horloge ontwikkeld, waarvan slechts 150 exemplaren worden geproduceerd.

Seat TW Steel WTCC horloge

Het Tom Coronel WTCC horloge van TW Steel is op de stalen kast aan de linkerkant voorzien van een speciale WTCC gravure en nummering, terwijl de handtekening van Tom op de achterkant is gegraveerd. Het uurwerk beschikt over een oversized kast van 48 mm en is uitgerust met een chrono uurwerk met tussentijd meting en een tachymeter voor het aflezen van de gemiddelde snelheid. Bovendien is het horloge tot op 100 meter diepte waterdicht. Vanaf eind mei is het speciale uurwerk, met een prijs van € 299,-, leverbaar via de erkende TW Steel leveranciers (zie ook Twsteel.com).

Vandaag overhandigde Tom Coronel het eerste exemplaar van het WTCC horloge, uiteraard voorzien van serienummer 001, aan Marcello Lotti, general manager van KSO, dat namens de FIA het World Touring Car Championship organiseert en promoot. Lotti was vandaag in Nederland vanwege een persconferentie over de naderende races voor het World Touring Car Championship op het Circuit Park Zandvoort, op 6 mei aanstaande. "Ik voel me zeer vereerd om het eerste exemplaar van dit exclusieve Seat Tom Coronel WTCC uurwerk in ontvangst te mogen nemen", aldus Marcello Lotti. "Het doet me goed om te zien hoezeer Seat bij dit wereldkampioenschap voor toerwagens betrokken is en de manier waarop het merk de prestaties op de baan doorvertaalt naar het uitbouwen van haar sportieve merkimago".

Seat TW Steel WTCC horloge Seat TW Steel WTCC horloge
 
Websitewww.twsteel.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!