26 april 2007
 

Pinkpop 2007

Opel officieel partner van Pinkpop 2007

26 april 2007 | Voor de eerste keer is Opel officieel partner van Pinkpop. Op Pinkpop 2007 schittert de nieuwe Opel Corsa naast acts als Muse, the Smashing Pumpkins, Arctic Monkeys en Korn. Opels eigen rockband C.M.O.N.S. speelt in het weekend van Pinksteren ook een opvallende rol op het festivalterrein. Opel geeft bovendien twee gratis kaarten weg voor Pinkpop.

Tijdens het driedaagse Pinkpop-festival customized het Opel Corsa Creative Team de kleding van de festivalgangers, geheel in de stijl van de C.M.O.N.S. Eigen shirts, broeken, tassen of een door het team uitgereikt shirt worden door hen zelf of het creative team voorzien van de C.M.O.N.S.-karakters. Het creatieve team beweegt zich over het festivalterrein en is te vinden bij het Opel Corsa homebase met de bestickerde Opels Corsa.

Pinkpop 2007

De Corsa is het vervoersmiddel voor C.M.O.N.S, de lappenpoppenrockband uit Barcelona. Opel biedt een aantal mensen de kans om de bandleden Red, Moo, Blue, White, Cherri en alle andere muzikanten van dichtbij mee te maken. Via Opel.nl is kans te maken op 2 tickets voor dit festival, dat dit jaar voor de 38ste keer plaatsvindt.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!