6 december 2002
 

Seat Leon (2000 - 2005)

Nieuwe accessoire-lijn voor Seat Leon

6 december 2002 | Seat presenteert een nieuwe accessoireslijn, gericht op klanten de hun Seat Leon willen individualiseren met bewust sportieve elementen. Enkele van de accessoires zijn daartoe speciaal ontworpen door Seat Sport.

Voor het exterieur van de Leon biedt het optieprogramma verschillende lichtmetalen velgen tot een diameter van 17 inch. Het gamma omvat onder meer een 7 J x 17 inch 'Seat Sport OZ', ontworpen door de sportdvisie van het merk. Chromen profielen voor de grille, een Seat Sport-uitlaateindstuk en roestvrijstalen dorpellijsten met de modelnaam versterken het karakter van de Seat Leon.

Seat Leon (2000 - 2005)

Voor klanten die de carrosserie van hun auto verder willen accentueren is er binnenkort ook een arodynamicapakket leverbaar, bestaande uit een voor- en achterspoiler, achterskirt en dorpelverbreders. Deze door Seat Sport ontwikkelde elementen geven de Leon niet alleen een totaal andere visuele uitstraling, maar versterken volgens de fabrikant ook het sportieve imago. En voor meer 'race-potentieel' omvat het programma ook een sportonderstel dat exclusief door Seat Sport is ontwikkeld.

Ook voor het interieur zijn er tal van accessoires, inclusief sportpedalen, pookknop, portiersloten en aluminium sierlijsten voor de middenconsole, ventilatieroosters en bedeningsorganen in de voorportieren. Met het oog op de veiligheid van de kleinste passagiers biedt Seat zeven kinderzitjes aan (van pasgeboren tot 12 jaar), inclusief een Recaro-stoeltjee. Voor de bestuurder en voorpassagier zijn eveneens Recaro-sportstoelen, inclusief zij-airbags, beschikbaar.