29 maart 2007
 

Mini Collection Urban Style Tour

Mini Collection Urban Style Tour in Amsterdam

29 maart 2007 | Na Rome, Berlijn, München en Parijs is nu Amsterdam aan de beurt. Op 5 en 6 april as. is de MINI Collection Urban Style Tour in Nederland. In een extravagante dubbeldekker bus, de Double D, wordt de MINI Collection getoond.

De Double D, een gerestylde originele Britse Leyland dubbeldekker, komt uit 1961, hetzelfde jaar als dat MINI haar eerste auto uitbracht. De Double D is karakteristiek Astro Black van kleur en heeft de echte MINI look door het zwart wit geblokte dak. Het interieur is omgetoverd tot een heuse showroom met opvallende sfeerverlichting. Door de gehele bus klinken urban sounds op zowel het beneden- als bovendek. De Double D is voorzien van verschillende vernuftige gadgets. Zo gaat bijvoorbeeld het dak, als de bus stilstaat, via een liftsysteem omhoog waardoor een MINIInternational Lounge wordt gecreeerd.

Mini Collection Urban Style Tour

De MINI Urban Style Tour geeft een sneak preview van de MINI Collection. De mobile walk-in store laat de speciale MINI Collection varierend van fashion accessoires, hippe t-shirts, basic overhemden en sweaters zien. Ook design horloges, high-end eyewear en een exclusieve kofferset ontbreken niet.

De Double D staat 5 en 6 april as. voor de ingang van de Hollandhal bij de AutoRAI in Amsterdam en is toegankelijk voor het publiek. Tijdens beide dagen is het mogelijk producten uit de MINI collectie aan te schaffen.

Mini Collection Urban Style Tour Mini Collection Urban Style Tour
 
Websitewww.MINI.com/urbansty
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!